Відповідно до чинного законодавства України щодо організації харчування, питного режиму та
санітарно-епідемічного благополуччя населення та з
метою забезпечення безпечних умов
перебування дітей фахівцями Управління Держпродспоживслужби в
Запорізькому районі здійснено планові перевірки
в Кушугумському та Степненському дошкільних навчальних закладах
Запорізького району. Основна мета перевірок – контроль за організацією харчування дітей,
якістю та безпечністю харчових продуктів, дотриманням технології приготування
страв, санітарно-гігієнічного та дезінфекційного режиму. Також комісією
перевірялися усі вимоги щодо забезпечення безпечного перебування дітей у
дитячих садках. Керівникам ЗДО
рекомендовано тримати на постійному контролі стан безпеки життєдіяльності в підпорядкованих закладах
освіти, здійснювати профілактичні заходи, сприяти постійній співпраці з
територіальним підрозділом
Держпродспоживслужби.
В ході контролю фахівцями Держпродспоживслужби
було відзначено значне покращення виконання санітарного законодавства в
перевірених дошкільних навчальних закладах.
Комментариев нет:
Отправить комментарий