четверг, 19 сентября 2019 г.

НАССР - не космос!

 Вже з 20.09.2019 постійно діючі процедури, засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), повинні бути впроваджені на всіх українських підприємствах, діяльність яких пов’язана з харчовими продуктами. Виконання цих вимог є обов’язковим  і для закладів освіти через прийняття Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». З метою інформування та покращення обізнаності, представники закладів освіти Запорізького району, методисти КНМУ «ЗРМК» ЗРР Сергєєнко О.О. та Жагло Л.П. разом із представниками Держпродспоживслужби в Запорізькому районі Звєрєв Г.В. і Шостак Ю. 18-19 вересня взяли участь у  ІІ BUSINESS FORUM HACCP IN UKRAINE. На форумі учасники ознайомилися з вимогами нового законодавства України, яке зобов’язує впровадити постійно діючу систему управління безпечністю харчових продуктів, засновану на принципах НАССР, надано роз’яснення проведення аудиту Держпродспоживслужбами,обговорення нюансів щодо впровадження системи НАССР та інші актуальні питання. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий